Werkwijze

De eerste stap is een kennismakings- en adviesgesprek bij jou thuis. We bespreken je wensen, de eisen, de woonstijl waar je aan denkt en de mogelijkheden. Ik krijg hierdoor een goed beeld van het te maken interieur plan. Ook maak ik vast wat foto’s van de ruimte. Afhankelijk van de opdracht is een bouwtekening of plattegrond van de woning nodig. Na dit gesprek laat je me weten of ik voor je aan de slag mag en ontvang je vervolgens een offerte. Na akkoord ga ik het interieurplan uitwerken en laat ik je weten wat de vervolgstappen worden. Een en ander hangt af van de opdracht en de werkzaamheden. Voordat het interieurplan definitief wordt uitgewerkt, bespreek ik eerst het concept aan de hand van een moodboard (sfeer en stijl). Hierna ontvang je – afhankelijk van de opdracht – een plattegrond in 2D, het kleuren- en materialenplan, het meubel- en accessoireplan, voorstel van armaturen, indelingsadvies en ik laat je het ontwerp in 3D zien.

Hieronder volgen enkele styling pakketten met tarieven. Mocht hier niet tussen staan wat je wilt, dan kan ik ook een offerte op maat maken. 

Styling pakketten en tarieven

Kleur- en stylingadvies 

€ 695,- per ruimte

Dit pakket bestaat uit een moodboard, kleuradvies, stylingadvies en de presentatie.

Met behulp van dit pakket breng je direct sfeer aan door middel van de juiste kleur en styling. Ik laat zien hoe je met kleine styling tips rust en harmonie kan creëren. En als we de ruimte bekijken kan ik ter plekke advies geven en vragen beantwoorden.

Interieuradvies ‘sfeer & indeling’

€ 1.750,- per ruimte

Dit pakket bestaat uit een moodboard, kleuradvies, stylingadvies, 2D plattegrond, meubelplan en de presentatie. 

Met dit uitgebreidere pakket wordt – naast sfeer – ook duidelijk wat de beste indeling van de ruimte is. Dit kan met bestaande meubels, maar uiteraard ook met nieuwe meubels. 

Interieuradvies ‘compleet’

€ 2.195,- per ruimte

Dit pakket bestaat uit een moodboard, kleuradvies, stylingadvies, meubelplan, materialenplan, indelingsadvies en een lichtplan (voorstel voor armaturen). 

Met dit complete pakket presenteer ik je nieuwe interieur in 3D. Je krijgt dan een levendige impressie van hoe het eruit komt te zien. De stoffering en de accessoires worden hier ook in verwerkt. Je ontvangt tevens stalen van de kleuren en materialen.

 

Mondeling advies 

€ 85,- per uur

Als je geen uitgebreid advies nodig hebt, maar wel vragen hebt op het gebied van meubels, accessoires, kleurgebruik of verlichting en dergelijke. Maak dan een afspraak en ik kom langs om dit met je te bespreken. Je ontvangt per mail het advies waarmee je zelf aan de slag kunt.

Extra mogelijkheden

Tarief in overleg

Ik kan desgewenst met je meegaan naar een woonwinkel of voor je op zoek gaan naar bepaalde meubels. Ik kan je in contact brengen met meubelmakers en andere leveranciers. 

  • Het kennismakingsgesprek van ca. 1 uur is geheel vrijblijvend en zonder kosten (excl. reiskosten bij afstand groter dan 15 km).
  • Genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW.
  • Genoemde tarieven gelden voor één ruimte van gemiddelde grootte. Tijdens het adviesgesprek wordt dit uiteraard bekeken.
  • Binnen 15 km vanaf Amersfoort Vathorst worden geen reiskosten in rekening gebracht, daarbuiten bedragen deze kosten € 0,30 per km.
  • Uren die buiten de offerte vallen door extra werkzaamheden, worden – vooraf in overleg – , op basis van een uurtarief van € 85,- doorberekend.
  • Staat je vraag hier niet tussen, bel of mail me voor het antwoord.