Over Karin

Van origine kom ik uit de ‘reclamewereld’. De projectmanager die er juist voor zorgde dat ‘creatie’ de campagnes op tijd leverde, die o.a. ook de fotografie en het drukwerk regelde en de contacten met de klant onderhield. Met oog voor detail, een kritische blik, maar zonder mijn eigen creatieve inbreng. Een zeer waardevolle en mooie ervaring. Veel uitdagingen en deadlines. Ik had het voor geen goud willen missen.

Tekenen, design, architectuur, fotografie bleven hobby’s en alles wat met woninginrichting te maken had bleef trekken, maar niet hard genoeg. Ik haalde mijn hart wel op als we gingen verhuizen of als ik binnen de familie en vriendenkring iets kon betekenen qua kleur en indeling. Ik vroeg me vaak af of ik dan misschien toch een carrière switch moest maken, maar de dynamische communicatie wereld bleef interessant…

Tot 2018! Ik heb dat jaar met veel plezier de vakopleiding Interieurstyling gevolgd en ben nu gediplomeerd Interieurstylist. 

Ik geniet van mooie interieur composities. De harmonie, rust en balans. Dat een inrichting een persoonlijkheid uitstraalt, de reflectie van de bewoner(s). Spannende combinaties van materialen, een mix van woonstijlen. Een mooi oud object tussen design. 

Mijn inspiratie haal ik uit de natuur – in al zijn facetten -, kunst, mode of interieur beelden.

Ik hoop je te inspireren en enthousiasmeren en je ideale ’thuis’ helpen te creëren!

'The details are not the details,
they make the design'

- CHARLES EAMES -